Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad


Det är tyst
alla sover djupt

Jag hör hur vinden
viner utanför huset

Utanför fönstret ligger
stora driver med snö
Det är alldeles frostigt
på fönstret
nästan så man kan se
hur kallt det är utanför

Katten ligger på
fönsterbrädan och
spinner

En lugn tystnad finns
runtomkring
Det är som en ängel
brett sina vingar runt
huset så att lugnet ska
stanna
Stillheten och lugnet
gör att drömmen kommer
närmare och John Blund
slänger sina sömnstjärnor
över dom sista som är
vakna




Fri vers av christie
Läst 186 gånger
Publicerad 2009-12-26 02:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie