Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirringsbild

spegelbilden var tydligt skarpare än jag
det såg jag
det var uppenbart

"ruskigt"
tänkte jag

"hur kan en otydlighet bli så klar"
"det gränsar till självbedrägeri"
"skall jag tro på det jag ser"

"är jag verkligen jag"




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-26 18:09



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Tycker om ditt sätt att förmedla dina tankar genom dina texter. Dina texter säger så mycket.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP