Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjumilaskog

 

som vore det en sjumilaskog

runt mina öron

tappar jag er

 

det är alla prassellöven alla

uggleropen ni

kommer inte igenom när

 

jag går ensam här




Fri vers av molly crayons
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-26 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bedårande lyrik.
2009-12-26
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons