Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den plötsliga vintern och fyllekyssar i November.

vintern kom plötsligt
men den känns inte alls
bara bränns litegrann

vandrar runt på
en bensinmack visst var det på en
bensinmack vi kysstes på
förut och rökte lite utanför för
att inte skapa explosioner

marken är ostabil
och inte rak snön
fastnat på min
vinterjacka
lätt snö som smälter
släcker inga stora bränder

men visst var det explosioner ändå




Fri vers av PTKGH
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-27 01:16



Bookmark and Share


  Leif Furstedt
Ser bilden av macken nedanför I13 en mack i mitt minne.
Naken och distinkt betraktelse.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

PTKGH