Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första kärleken är så stark. Känslorna blir så otroligt tilltufsade.

Ni hade planerat så mycket så som man gör i sin kärleksiver.

 




Kärlekens svek

Jag ser dig och lyssnar på dig, du är inte ensam.

Jag vill värma dina händer och ditt hjärta, kom och sätt dig här.

Jag vill torka dina tårar, få dig att le igen.

Den första kärleken som svek, det gör så ont jag vet.

Du får vara den lilla killen nu, i mormors famn.

 

 




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-27 12:53



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Å så fint, vilken underbar mormor!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP