Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

människoprodukt




Jag är produkten av en social konstruktion.

Jag är formen av ett socialistiskt experiment.

Jag är barnet av agan och den fria uppfostrans revolt.

Jag är den fria själens barndom som kuvats och fostrats in i regler och

tidsanpassning.

Jag är den kreativa gränslösa fantasins provokatör, som ständigt slår sönder

murarna socialiseringen skapat.

Jag är ifrågasättaren och sökaren som letar sanningar under varje

konstruerad bebyggelse människan skapat.

Jag är sången i skogens prasslande lövverk.

Jag är sommarens minnen och framtidens hopp.

Jag är kunskapssökaren med oändlig vilja och outtröttligt frågande.

Jag är nyfikenheten personifierad som lämnar dina mörka solglasögon till

återvinningen.

Ingenting är konstant allt är i ständig rörelse, som oavbrutet vill utvecklas om

tanken släpps fri.








Övriga genrer av L.byström
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-06 22:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I´m an ongoing situation" (Johnny Rotten)
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

L.byström
L.byström