Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexiga trosor och en smäll



Han gav Henne
sextrosor i julklapp
och ville genast
ha Henne.

Hon tackade artigt
men sa nej.

Han slog
tills Hon svimmade.

Hon vaknade
baddade såren
bättrade på sminket,
fast näsan,
tänderna
och läpparna
var knepiga
att få på plats.

Hon lade sina väna hand
på hans trygga axel,
viskade ömt i hans öra
att Hon vet nog
hur snäll han är

innerst inne...

och gjorde på sig.

Då slog han ihjäl Henne.





Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-27 20:43



Bookmark and Share


  Trädflickan
Usch, otäck historia.
2009-12-27

    Tea Alex
Tragiskt!
2009-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP