Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser på min bön i efterskott så verkar kanske mycket av det som skrivits vara svårt att tro på, men vi måste tro på en bättre värld.




Bönen- Om ett gott nytt år

Ber för fred för jordens folk.  

Ber om mat till de som svälter.

Ber om värme och gemenskap för de som står utanför.

Ber om arbeten till de som är arbetslösa.

Ber om att vår jord får vara en plats med mindre klimatföroreningar.

Ber om större förståelse för människor med olika handikapp.

Ber om att alla barn ska vara älskade så som barn ska ha rätt att vara. 

Ber om tröst för de som mist sina kära.

Gott Nytt 2010




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 13:21



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
tack Ezmeralda!
och jag tackar för värme i skrivargemenskap
gott nytt år!
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP