Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de lämnar varandra, vi stannar kvar

 

två tre fyra fem

glitterkind

och kärleken är

 

omkring mig

 

mjuka barn på

armarna och

ditt huvud att luta

 

mitt mot

 

det gäller att inte glömma




Fri vers av molly crayons
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons