Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

femhundra

känslor virvlar

omkring som om

jag inte var en lus som



klamrade sig fast vid dig


femhundra
känslor
femhundra
ÅH Tänk om detta är



livet




Fri vers av Philosophum
Läst 403 gånger
Publicerad 2009-12-28 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philosophum
Philosophum