Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud greppar tag om ditt hjärta...

Vrider om lite
Utbringar dig lite smärta
Vill se vad du går för
Vill se vad du klarar av
Vill se om du klarar av dig själv, på egen hand
Vill se om du klarar av för ett tag att vara ensam på ett öppet hav
Men Aj, säger du, det där gjorde ont ju
Det var inte så snällt Gud, det var inte så kul
Varför gör du detta emot mig
Vad har jag gjort dig för något illa….?

Ingenting svarar Gud
Men inget ont kommer utan att något gott kommer fram utav det……

Gud greppar tag om ditt hjärta
Och ibland så utbringar han dig en del smärta
i vått och torrt
För honom så har det blivit en sport att se vad vi människorna går för
Han vill testa våra tålamod....

Ken Cassel
28/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-28 16:24



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Tålamod är en bra gåva. Ja, testet fortgår till du är redo att klara av det.

Kul dikt!
2009-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel