Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingorna faller i stora klasar

Nu har vi fått vintern vi väntat
på äntligen vart det en vit jul
det var så länge sedan sist
det är så vackert ute nu

Livet vart lite ljusare av att
det blev ljusare ute jag blir
lika sprallig som våran hund
när han försvinner ner i snö
djupet

Då blir även jag full av leklust
slänger mig ner i den mjuka
snön och gör mig en snöängel
sedan fixar jag och hunden en
liten snö lykta som vi sedan
tänder

Nu i mörkret så lyser den så
fint där ute i djupa snön jag
känner mig så harmonisk när
snöflingorna faller i stora
klasar vad vacker det är
att titta ut genom fönstret




Fri vers av Ann-christin
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin