Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man gjort något som man kan känna stolthet över.............


"Bravader !"

Skapar opinion
Folk börjar tänka
Vågar höja rösterna

Väcker till aktion
en del sig "bänka"
kring orden, trösterika

Några tar intryck
bra man ger avtryck
nå´t vettigt man uttryckt

Vill att folk vaknar
upptäcka vad de saknar
och börja reagera
rentav propagera
och aktivt agera

Om se´n mina ord
tungt väger
spelar mindre roll

Det är i stort
vad de själva säger
och att de har "bra koll"

Det är klart
följer de min "karta"
så gillar jag det
de diggar mina svar
klart de då är smarta
de tror på det jag vet
för LITE fåfäng är man
tror att jag vill
och kan
förändra ondskans gång
gå in i "Kärleksprång"
fylld av Härlig Sång !!!!!!!!!

----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 18:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska