Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur luktar grönt?

Jag jagar natten på flykt
I den skuggade klyftan
mellan dina vackra bröst.

Smeker liv i dina ögon
Letar med stark hand
efter lust på ett av dina lår

Jag andas in doften från
din hud som sötmandel,
torrt gräs, tång och hav

Du blundar och smeker
min arm, andas, men inte
längre så avspänt och lungt

Vi spottar döden i ansiktet
Vi överlever tillsammans
Magiska drömmar av liv

När vi åter kommer till sans
finns frågan redan där
hur luktar egentligen grönt?




Fri vers av Roger VIP
Läst 500 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-06-23 21:20



Bookmark and Share


  Ellioth
"Vi spottar döden i ansiktet, Vi överlever tillsammans" Härligt sensuell dikt..
2004-09-02

  reback
Hole in one! Där satt den, spikrakt rätt i.
2004-06-23

  camilla2
Och grönt vet vi ju alla hur et luktar. Inte sant?
2004-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP