Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyfta blicken

När jag var ung
var jag rasist.
Vem var inte det?
Vem spottade inte på en minaret,
som inte fanns.
Men jag lyfte blicken och tog min chans.




Fri vers av Janjohan
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-28 22:02



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Att välja att lyfta blicken kan öppna många dörrar - och bli början på något helt nytt!
2010-01-25

  Michaela Dutius
Stark text om vår möjlighet och förmåga att bli klokare
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan