Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när döden blir livet som man önskar...

Aldrig trott att det ska vara så svårt

att bara leva

Känslorna

Jag spricker

ondskan, hjälp mig


lugnet

tystnad

värme känner jag

Det är döden jag möter

tar emot mig

med öppna armar


Jag är rädd för döden

Men det är jag även för att leva

och livet vet jag hur det är

hoppas att döden är det som för mig är livet...




Fri vers av ms Piggy
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy