Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som svar, på ord som berör

men hur mycket jag än förstår
så vill en bit av mig inte vill förstå

som vill ha dig i min säng
som vill ligga i din famn
som vill känna din närhet
och hör dig viska orden för första gången

ibland vill jag bara skita i allt
men ändå vill jag lämna allt för dig

men hur mycket du än har sårat
så är det de små stunderna
när det bara är du och jag
som räknas.




Fri vers av ms Piggy
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-01-31 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy