Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vet ingenting!

Tro inte att du vet något
för du vet ingenting

jag berättar inte ens halva sanningen
för jag ljuger om allting

jag spelar det sociala spelet
bättre än någon annan

jag berättar det jag vill
att ni ska säga till varandra

du vet ingenting om vad jag känner för dig
jag känner ingenting resten har du inbillat dig

jag har aldrig och kommer aldrig bli kär i dig
jag har aldrig och kommer aldrig berätta sanningen om mig
jag har aldrig och kommer aldrig visa det för någon
jag har aldrig och kommer aldrig ge dig mitt hjärta


jag berättar saker som får er att tro ni vet
men vet det gör bara jag, glöm aldrig det

oavsett skulle jag aldrig falla för någon som dej
nä för töntar är något för nördar som mej

du kan trycka mitt huvud i madrassen
dra i mitt hår så hårt du bara kan

mig krossar du aldrig, mej kommer du aldrig åt
för jag har redan sårats så långt som det går




Fri vers av ms Piggy
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-30 04:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy