Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du har skadat mig

du smekte mitt hår
drog dina fingrar genom mitt hår
tog mig som ingen annan gjort
och sa ord så som ingen tidigare sagt dem

när jag väl var fast
när jag förälskat mig
och till och med blivit kär
då slängde du bort mig som en påse sopor

Du försvann,
som om du gick under jorden
som om du aldrig funnits
som om vårt aldrig funnits

din profil försvann bland mina vänner
du går inte att nå på ditt nummer
du raderade dina vackra texter
du tog bort mig från ditt liv
och suddade ut dig från mitt.

Jag vill fortfarande tro att vårat var speciellt
att du åtminstone kände lite som jag

jag kan inte längre älska
jag vågar inte längre älska
du har skadat mig
du har för evigt skadat mig




Fri vers av ms Piggy
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-08-12 03:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy