Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

några ord om vårat

kommer upp bakom mig
sätter dina händer på mina höfter
känner din värme
rysningar genom hela min kropp

lägger din haka mot min axel
och viskar ord som ingen bör höra
ord om vad vi ska göra
dina tunga andetag

***
en hemlighet mellan dig och mig
något som bara vi vet
ett samspel som ingen någonsin skådat
dolda budskap i ord
ingen ska veta
***

dina händer letar under mina kläder
adrenalinet flödar genom min kropp
drar dina händer genom mitt hår
känner ditt skäggstubb mot min hals

så försiktigt och oskyldigt
men ändå så hårt och medvetet
du för mig närmre dig
närmre än jag någonsin varit förut


***
oron i dina ord över att jag blivit skadad
är som sammet i mina tankar
som om jag aldrig hört något liknande
vill höra dig säga det
***


kläder som ligger på golvet
du kysser varsamt min hals
trevar med dina händer över min kropp
naket, allt blir om möjligt nu vackrare

så älskar vi i hemlighet
min ögon tåras av känslan att vara med dig
du vet mer om mig är jag själv vet
du kan mig utantill

***
jag vill höra dig viska orden i natten
höra dig säga det jag så länge velat höra
jag älskar dig så
trotts att du är 'noll grader celsius'
***




Fri vers av ms Piggy
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-01 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy