Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våldtäckt på låtsas?

tysta ord under kvällens gång
ord om smek och kyssar
om att du är sugen
saker som jag skrattade bort

varför vara rädd
jag känner dig och dina vänner

en mening för mycket
och jag beger mig hem

hans skugga jagar mig
(jag ökar mina steg)
hans andetag kväver mig
(jag slutar andas)

(jag blundar, hoppas på att han inte ser mig)
kyssar så som jag aldrig blivit kysst
avsky, hat, oro, sorg, fruktan

inte på mina villkor
där är inget vackert, inget fint
med dessa kyssar av tvång

tar på mig
ber mig kyssa honom
trycker ner mig på knä

ber honom sluta
praktiskt taget skriker
rycker bort mitt huvud i panik

greppar snabbt tag i håret
sliter mig upp och kysser mig
viskar att han vet
han vet att jag vill
sanningen; han vet ingenting

av alla de kyssar jag har fått
av alla de jag varit med
så många vackra känslor
som bortsvepta nu

säger att han sett hur jag tittat
att han vet att jag egentligen vill
han ber mig ännu en gång att släppa till

en kyss för mycket
jag orkar inte
ont smärta hat avsky

hans händer
över mina bröst
på ställen de inte ska vara
öppnar min jacka
hatar honom

LÅT MIG VARA!

ord om besvikelse
och att man inte gör så
(gör vad? det är väl inte jag som gjort nått)
han lämnar mig där på skolgården
fy fan vad det gör ont
kan inte stå min mage gör så ont

sätter mig på den kalla hårda asfalten
gråter och gråter
en väns ord värmer mer än man tror

berätta inte för någon, sa han,
förstår du hur mycket du förstör om du gör det...

förtår DU hur mycket DU förstört!




Fri vers av ms Piggy
Läst 409 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-30 12:08



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
avskalat och hårt.
du berör.
tack för att du delar.
du är stor.
killen i texten är en pygmé.
kom ihåg det.

/Mow Dean
2011-01-31

  Ann-sofie.
En våldtäkt är en våldtäkt pungt slut, han hade inte någon rätt att ta det du inte ville ge.
2011-01-30
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy