Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kärleksansökan!

167 centimeter lång
skostorlek 39 och 40 nån gång
jag misslyckas aldrig med att koka ägg
jag föredrar också om du inte har skägg

går i skolan, naturvetenskaps programmet
Louise Carolin ja det var namnet
jag skrattar ofta och älskar kassa skämt
spelar och sjunger gör jag jämt

tv-spel älskar jag och spelar gör jag var dag
jag suger på det men sån är jag
filmer och böcker är min specialitet
citron och svartvinbär är smaker jag har i teet

lång och stilig får du gärna lov att vara
så länge social och lojal är dina egenskaper bara
träna och sporta hade varit kul om du gillar
då hade du kunnat hjälpa mig på gymmet när jag trillar

på morgon ska det vara tyst och lugn
så snälla låt frukosten tysta mun
jag hatar när människor ljuger och sånt skit
så till hör du dem så kom för fan aldrig hit

jag svär dess utom ofta men för söker låta bli
marsipan och mazarin tycker jag smakar pii
resa är något jag gärna gör
är du intresserad är det också någon som du bör

låtsas jag att jag sover så låt mig bara va
det betyder att jag haft en riktigt dålig da
laga mat är någon jag aldrig kan
men tvätta och stryka minsann

nu orkar jag inte, jag tröttnar ofta snabbt
men jag fortsätter ofta om jag har kraft
nu var ju detta allt för mej
passar det inte så så tack och hej!




Fri vers av ms Piggy
Läst 363 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-01-27 15:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt skriven i snygg o skönmässig gohelig stil. Lycka till.
2011-08-12
  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy