Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den oförklarliga men självklara kärleken

Det finns människor som man bara faller för
personer som bara har något man inte kan förklara

Det finns en känsla som du ingen annan kan förstå
din magkänsla bara berättar att detta är rätt

När man har det samspelet som inte går att återberätta
då man inte behöver säga något utan att båda bara vet

man kan ligga i evigheter och inte säga ett ord
men ändå ha haft en djup konversation

då en ända kyss är allt som behövs
man behöver inte höra de tre orden

vi vet båda två vad vi känner
det behöver inte uttryckas i ord

när man hittar den
när man blir hel




Fri vers av ms Piggy
Läst 387 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-23 02:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ms Piggy
ms Piggy