Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnokroppen

Kurvig - varför

Bröst - varför

Sköte - varför

hjärta - ömhet




Fri vers av christie
Läst 399 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-29 00:49



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Frågor är svar nog
Kvinnans skönhet beskrivs på värdigt sätt med frågeformen.
Fostret känner mammans hjärtas takt och har ett minne för livet.
Hjärtat slår men står också för så mycket mer.
Lasse
2010-03-21

  Lady Alassa
1 Man ska inte köra rakt på och genast hamna i diket
2 Skyltar för "Barn på väg" när dom är som störst
3 Visst är det bra om man sköte sitt uppdrag
4 anger för fostret livets takt
2010-03-20

    christie
JA det borde vara så men tyvärr så verkar det inte riktigt så
2010-03-07

  aol
det bara är så, detsista det viktigaste för oss alla,
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

christie