Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du kommer vara ett fint minne färgpojke


Sista tonen

Tonerna
tycktes aldrig tystna
I luren
för att säga hej
en sån där sista gång

Lite ynkligt
I ett ögonblick
förändrat
En känsla
som föddes
måste gömmas
fastän den är så fin

Om jag bara
frågat henne tidigare
borde anat
att du
är speciell för alla

Jag kan inte
trampa på
någon annans
Kärlek till dig
Inte stampa
på en vän

Jag antar
att adjö
vore lägligt
men det är
Svårt.
Men jag tror
att jag måste.




Fri vers av Pyrén
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-29 08:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag vill inte att det ska behöva vara någon sista ton. För någon.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Pyrén
Pyrén