Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

 




krackelerat leende

 

tårarna skrek ur mina ögon

och du älskar mig

och du är rädd att ge mig fler

 

ibland får du samma leende

som kärleken målar

att krackelera skräckslaget




Fri vers av molly crayons
Läst 286 gånger
Publicerad 2005-10-24 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons