Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
essän som försvann


förgänglighet

jag hade skrivit om ljudet från stormfågelns vingar, ljuden som inte finns.
jag hade följt deras tysta flykt över havet från sittbrunnen i min båt, långt bort vid Island, vid Svalbard och annorstädes.

jag talade om svanvingars brus och om berguvens majestätiskt brusfria flykt.

och undrade varför spisfläkten väsnas så gräsligt.

men texten var hal som en ål och gled bara delvis in på publiceringsplats - det som övrigt var blev kvar i cyberspaceiskt vacuum.
så jag avpublicerade.

och kanske var det bäst så.
eller blev du nyfiken?




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 17:22



Bookmark and Share


  Ove Aronsson
Ja nyfiken blir man
När något du skrivit

Så fortsätt posera
med ord på din sida

vi läser med nöje
de ord så världsvida
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP