Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Allvaret

Det känns i luften
att allvaret är här
mina ögonlock känns tunga
& sanningen lite tyngre

Vattnet lyser rödare i tavlan
när blodet och döden är närvarande
julen har passerat som ännu
ett godståg genom natten

Vi skildrar döden genom rutan
vi ser alltid någon annans blod
men nu lever vi mitt i allvaret
och jag ber för oss




Fri vers av J P
Läst 383 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-29 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J P
J P