Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kalligrafi

 

tala med mig när det är mörkt

då ingen stannat för att se

kroppens fall mot själens trötthet

när mina ord är stötta i kanten

känns dina som kalligrafi




Fri vers av molly crayons
Läst 345 gånger
Publicerad 2005-10-25 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vad fint!
"när mina ord är stötta i kanten
känns dina som kalligrafi"
härligt!
2005-10-25

  tonsoku
jättefin, verkligen... gillar ordet kalligrafi och verkligen dess innebörd i dikten. kanon!
2005-10-25
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons