Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen lyser över snövita vidder en natt som inatt.




Kallt lyser månen

Jag sitter på en månstråle.

Mycket kan jag se härifrån.

Många som gråter och förbannar.

Många som älskar och bedrar.

Jorden snurrar som vanligt.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-29 19:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så som det var på Noa tid, så skall det vara vid Människosonens ankomst.
2009-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP