Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När blev jag som er?

Tacka nej föll mig inte in
vänkretsen får räkna med svinn
när De Eftertraktade bjuder
Livet sjuder
med grötrim och konversation.
När blev jag sån?
När blev jag som er?




Fri vers av Janjohan
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-29 22:50



Bookmark and Share


  Miss Mod
Stark julfundering
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan