Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonting om tiger och lo


en bok en liten skog
ett blad det ligger på marken
en bro ett litet drag
det är vatten
det rör sig



vi kan gå
stå eller
stampa

vi kan stanna
kan vi springa


ett stort samtal
en liten luva
ett skalbaggeskal
han är död
det är han


du erkänner dig kylig
som jag alltid varit varm


vi går och går
hamnar långt
bort från varann


en liten räv
en orre han hoppar
en skog den är
här andas ingen
här blåser vinden
utanför uppehållen


du snavade
jag råkade
du är sannerligen
jag går kvickt
kan stanna
kan springa
stampa


en liten skog
bladen på marken
aldrig mer
kommer de upp


skalman joggar
vrider mig
din andedräkt

jag är
du ler inte mer









Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-30 01:39



Bookmark and Share


  mayhem and order
Gillar!

Kan inte sätta ord
så det blir inte konstruktivt
men jag tycker du har fått ihop
en grymt bra text.

Gillar det avhuggna,
det lite naiva och det krypande,
kårarna som hela tiden ligger
i bakgrunden så där lagom
framträdande att de genomsyrar
men inte är supertydliga.
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP