Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tími

måndagen efter helgen för
tanken till söndagens frihet
lördagens euforiska lömskhet
fredagen med sin förstklassiga
frestelse!

det totala tillståndet
lynnet som bokstavligen kan inandas
i det närmaste förtäras

måndagen och arbetsveckans bleka tryne för
tanken till tjänstepensionen som enkom visar
r ö d a s i f f r o r


tisdagens halvslumrande persona.

onsdagen och hälften vunnet
tiden däremellan förkommen och förintad för
de flesta skall på aw

du rusar för att få en sittplats i
k o l l e k t i v t r a f i k e n
armbågar böcker telefoner snoriga
m ä n n i s k o r

torsdagen som en bön du bett
och alla kläder är för små
svårt att fokusera på
r ä t t s a k e r

fredag. det totala tillståndet

måndagen efter helgen och
arbetsveckans bleka tryne för
tanken till

livet
det var ju alldeles nyss.

















Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-11-24 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP