Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cras



inför döden är vi alla men
ingen vill vara en kopia
ett kvitto i den
icke-ännu-insända-redovisnings-
högen

det blir vår ute i år
så lämpligt den kom
och sommaren
vilket överraskningsmoment

tiden i soffan det snöar ute
och ansiktet mot väggen
mot dörren och taket
och taket mot golvet
och du däremellan

inför döden är vi alla
ingen vill vara en kopia

och någon skall leva i nuet
och någon skall leva igår
och någon vill leva om
etthundra år men
alla vill inte leva
i m o r g o n

trots att det blir vår





Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-04-26 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP