Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt år nalkas.......2010

Vad har du i ditt sköte?
Vilka hemligheter bär du?
Som stjärnorna på himlen
Oändligt gåtfulla

Låt mig vandra i glittrig lycka
bada i kärlekens varma fontän
ha mitt skratt som eko om och om igen

Låt mina dagar bli vita utan svart
I denna ljuva nya tid




Fri vers av Novemberblomman
Läst 361 gånger
Publicerad 2009-12-31 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman