Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets glitter

Därbortom solen står hon
bortom horisonten
Lysande
Gyllene
som hoppet och glädjen själv

Hon vänder sig om
och livets glitter
sprider sig
med vinden
till ett leende.




Fri vers (Fri form) av Novemberblomman
Läst 372 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-15 17:59



Bookmark and Share


  Nina.H
Jättefin.. strålande som en
stjärna..
2013-09-19

    ej medlem längre
Mycket vacker text!
Tack!
2013-09-18

    sajo
Så vacker text att läsa det är så man får ett leende tillbaka då man läser dessa ord. Applåder
2013-09-16

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-09-16

    ej medlem längre
Vackert å mysigt!
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman