Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet bland virus

Ensamma lilla människa
Var inte världen före corona farlig
så är den det nu.
Av ett andetag bredvid en annan människa kan du
i värsta fall dö.

Vem trodde att man skulle behöva akta sig för omtanke
kärlek
gemenskap
Kramar?

Ensamma lilla människa
I vår gamla värld var allt enklare
roligare
vackrare

Vi är idag planeten som längtar tillbaka till den världen.
Kom !
Kom tillbaka gamla värld!




Fri vers av Novemberblomman
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-28 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman