Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta damen

Hennes långa svarta sidenklänning prasslade när hon gick
Hennes hatt med sorgflor av svart spets dolde tårarna.
Hon vandrade sakta i trädgården
Ensam med sin sorg
Hon plockade röda och vita rosor
Dem skulle hon sätta vid sin fars grav.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-11 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman