Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig fly

Låt mig fly i en kyss
Sköljas med av
känslornas brus
långt bortom hjärtats vrå




Fri vers av Novemberblomman
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-07 09:45



Bookmark and Share


  Nina.H
Skör och fin.. ljuv känsla!
2013-09-19

  Lars Hedlin
Så fint!
2013-09-15

    ej medlem längre
Väldigt vackert! /Woff woff
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman