Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Starkare nu

Du ville göra mig illa
Igen
men jag är starkare nu

Du kommer inte åt mig mera
Dina ord slår mot en mur nu
Dina ord gör mig inte
till en bubbla mera
som spricker i tusen droppar

Jag är stark nu.




Fri vers av Novemberblomman
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 09:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och starkt!
2013-09-15

    ej medlem längre
Härligt!!! Kram
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman