Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturens sköna toner

En fulländad vacker morgon
tyst från fordon
hörs fåglarna i morgondimman
över slätten

Från träddungen
droppar det från träden
efter nattens regn

Fågelsången låter entonigt
men ändå så lockande
i ett urskogsland
med bergssluttningar
och småsjöar i midnattsljus




Fri vers av Novemberblomman
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-07 09:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-09-15

    ej medlem längre
Vilken vacker text...
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman