Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats bön

Tag min hand.
Det är inte rädsla.
Det är äventyr.
Tag mig med
till rikedomens lyx
och kärlekens glädje.




Fri vers (Fri form) av Novemberblomman
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-02-20 14:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jaa!!
2016-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Novemberblomman
Novemberblomman