Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag orkar inte älska någon mer

Du får inte falla kär i mig
Jag vrider ur ditt hjärta
Som en blöt trasa
Trasig är jag
Och trasigt är allt
Jag lämnar
I mina spår

Bli inte kär
Inte i mig
Du är hel och bra
Jag kan aldrig älska dig
Jag samlar på skärvor
Raffsar bland bitar

Detta pussel kan ingen lägga
Detta pussel som är jag

Du är mina trygga armar
Någon som fångar mina ord
I dessa vilsna tider

Men att jag skriker på nätterna
Över min förlorade framtid
Vill jag inte dela

Jag hade allt
Hundarna, min man
Jobb
Hem

Vaknar upp
På trottoarkanten
Med en hund på armen
Bostadslös
Arbetslös
Och helt jävla meningslös
Ensam

Jag tänker inte börja om
Nu
Jag måste vara min egen
Efter tre förlorade år
Måste

Slå av mina galler
Stå på skakiga ben
Bygga upp allt jag tappat

Långsamt

Komma på vem jag är
Igen

Så fall inte kär
Min brunn är tömd
Dina sötviskade ord skrämmer mig
Livrädd
Som att du försöker stänga in mig
Ta dig rätten till mig

Men jag behöver dina händer
Att värma upp min kalla själ
En röst att möta min i mörkret
Så snälla
Stanna kvar en liten stund
Men bli inte kär

Inte i mig




Fri vers av Estelle VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2013-09-07 20:33



Bookmark and Share


  Henning Hson
Gillar denna som fan!
2016-09-14

  Angel of love
Jäklar va bra!!
2013-09-16

  Gudinnan VIP
Underbar text trots det svåra i den.Tack
2013-09-11

    ej medlem längre
Ursäkta men...SKITBRA!!
Tack för att du delar med dig!
2013-09-11

  KattenKin VIP
Så starkt, så otroligt bra skrivet, jag bokmärker denna!
2013-09-08

  Lars Hedlin
Mycket stark och berörande!
2013-09-08

  Nina.H
Berör starkt! En välskriven
och känslosam text!!
2013-09-08

  Tess74
Å gud så bra! Kan helt ärligt vara bland det bästa jag har läst här. Känner igen mig så mycket
2013-09-08

  justine fox
väldigt bra
känner igen mig...
2013-09-07

    ej medlem längre
Vilken stark text..Det bästa önskar jag dig.
2013-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Estelle
Estelle VIP