Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hos frisörskan

det är med viss spänd blygsel man sitter där i stolen ibland
med huvudet just i bekväm lutningshöjd
in mot frisörsksans mjukhetscentrum
in mot hennes lockande barm

och hennes händer som dessutom samtidigt
taktilt skänker välbehag

men så långt som till att ens våga tanken på ett diskret tillbakalutande
har jag aldrig kommit där i frissastolen

desto skönare då
som nu
att bli behandlad av sin egen hustru

ohämmat kan jag luta mig tillbaka mot mildhetens hjärta
jag kan vända mig om och tillochmed borra in mitt ansikte
rakt mellan hennes bröst
och samtidigt stillsamt få smek av hennes goda fingrar

en sådan skillnad!
och allt med kritvitt samvete

så skönt för en man
som älskar sin kvinna




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-01 15:29



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
kritvitt samvete...

sa du, jassåå,

har inte tagit fram frisersaxen än i år

men samvetet är gott tillsvidare

ha det så bra i goda händer!
2010-01-01

    ej medlem längre
tycker OM!
2010-01-01

  Line W
Så otroligt vackert Ingmar. Dessa ord värmer mig i djupet av min själ! Tack! Kram
2010-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP