Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ni veta vad statsministern vill åstadkomma läs boken "Ett sovande folk" av Fredrik Reinfedlt!


Statsministerns bok

Ett sovande folk?
Fredrik Reinfeldt kan jag få en tolk!
För i din bok,
skriver du att det enda regeringen och riksdagen
ska ge var svensk är rätten till mat i magen.
Förlåt, jag kanske inte e så klok...
Men vad innebär det för A-kassa, vård, skola och barnomsorg?
Mången tiggare på gator och torg,
det är vår statsministers omsorg!




Fri vers (Fri form) av Qvinn n'Lion
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 18:44



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Ja om en man ensam styr eller bara satt för att ta skulden för mångas bestyr
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion