Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...som om, räcker inte, som bevis!

En så arg kvinna från Qatar
anklaga en tös för hon sagt, kvinnans man har
en vårta på just "den"
men tösen sa:- Kom igen...
Jag sa bara det kändes, som om det var...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 19:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
*S* du är orädd- och skriver det du vill - det är bra!
2010-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt