Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar i insomningen

i hjärnan gömt
förgyllt förträngt
mjuka minnen
oförskyllt oförskämt

eggande

oglömt
oförblommerat
omöjligt
ouppfylleligt

tabuiskt

åldershöstligt kännt

vadfaen
fårmannumeraingethaförsigsjälv
va

hemligen
levande
djupt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-01 21:15



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
En underfundig text som bara får mig att le.
Fint
2010-01-02

  Monika A Mirsch VIP
vadfaenfårmannumeraingethaförsigsjälvva

RIDÅ

det allmänmänskliga fångat i bur - välfunnet
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP