Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han kom på metoden!

En skolvaktmästare från Öja
fick läppstiftspussar från toaspeglar röja
till töser sa, städa upp
ta toaborsten, enkel kupp
men de bara skrek, nu lär spegelpussar dröja




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-02 09:47



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ett gott skratt förälänger livet sägs det.....tack Ewa- för den extra stunden
2010-01-04

  stenen/ Yv Ericsson
hahaha. så jätterolig denna va. och gäsch man förstår det dröjer.
2010-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt