Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur ett äktenskap


Sen-är-ur
Ett äktenskap

Javisst….
Är inte de flesta av oss det
Mer eller mindre

Bättre sen
Än för tidig…




(Tror inte Bergman hade samma problem
Om man betänker historien…)




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-01-02 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO