Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allting Speglar (årTiondets Andra Aforism)

 

 

 

 

 

 

 




Speglingar är
allt som finns.


Allt som finns
speglar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-03 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP